Onsdag means fotboll

Igar kvall tog vi resans forsta ol ute pa hostelets terass. Den har perfekt lage och vatter ut mot en av stans storsta sevardheter, som ingen riktigt kan namnet pa. Folk kallar den kort och gott for the penis building pa grund av dess form.
Efter olen kom vart sallskap for kvallen som vi traffat tidigare nar vi satt och bokade boende till Nice. Det var tre killar som hade traffats tidigare samma dag och som var pa vart hostel for att kopa biljetter till varldens storsta tomatkrig som ager rum i Spanien en gang om ar. Tva killar bodde i Houston, Texas men kom ursprungligen fran Iran och Dubai. Den tredje kom fran Rumanien. De fragade iallafall om vi hade lust att ga ut och dricka med dem och det ville vi.

Dock kom vi aldrig till nagon klubb eller sa eftersom att vi var for manga for varje taxi och for att nar vi val natt La Rambla hade vi tappat halva sallskapet, alla klubbar kostade och manga holl pa att stanga..
Men, det var en lyckad kvall.

Idag har vi mest akt tunnelbana. Tog en svang till tagstationen for att hora om det var nodvandigt med platsreservationer till Nice vilket det tydligen inte var.
Nu vantar en dusch och sen beger vi oss till Camp Nou for lite mat och fotboll! Wiiie

Kommentarer
Postat av: Alex

Men fan vad fränt och se på fotboll där, gillas skarpt :)

Puss

2010-08-25 @ 19:41:24
Postat av: kajsa

FOTBOLL FOTBOLL FOTBOLL!!!!!!!

2010-08-25 @ 20:18:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0