Då fick man vykort igen då!

Jag gillar att komma hem till lägenheten som ikväll och upptäcka ett litet vykort bland all reklam, denna gång var det från Annie som varit i Spanien men som är hemkommen nu. Därför bör jag försöka få ner några ord om P&L, ändå..

Vi kom ner på onsdag mitt på dagen, jag kibän och grabbarna. Vi svettades, köade, satte upp våra tält och började dricka. Sen fortsatte det så hela festivalen. Redan första kvällen söp jag bort min kamera, mitt leg och mitt bankkort. Eller så blev det stulet, det har jag inte en jävla aning om faktiskt. Jag sabbade också mina fötter som förblödde, men jag hade snälla vackra pojkar i min närhet som torkade både tårar och tår torra. Klockan 7 på morgonen däckade jag på mage i faluncampet med en halvdrucken starköl i handen och sov så tills solen värmde mig till vakenhet igen en timme senare.

Torsdag morgon och jag hittade hem till Lindholm och Kibän. Vi och grabbarna gick till en närliggande park för att sola och dricka grogg vilket var jävligt nice och vid fyra var det äntligen dags för första konserten. (Skulle se dileva på onsdagen men det var fullt när vi kom dit.) Simon Norrsveden inledde vår tid på P&L och han var så jävla snygg och bra. Jag kunde inte riktigt sitta still. Efter honom såg vi Dileva, vilket var helt jävla lovely. Han är så fin och underbar och tar bort precis all ångest och annat som inte gör en lycklig. BÄÄÄÄHÄÄST. Sen såg vi Volbeat och den där Lykke li som förövrigt var huuuuuuur jävla bra som helst. Vid det här laget hade vi mött upp Runeboy också som vi spenderade natten hos på hans familjs gård utanför Falun. Det var kanske det bästa av allt på heeeeela tiden. Vi fick sova i en liten stuga med tre sängar i som stod placerade i en kohage. Den var varm och hade ett litet kök och vi kalasade på chips och mjölk tills vi blev trötta och ville sova.  Morgonen därpå åt vi frukost och var sedan ute på gården och gjorde lite blandat jox, jag tyckte det var supermysigt. Därefter väntade en efterlängtad dusch, mmmmmmmmmm! Förstå att jag inte ville åka tillbaka till den där campingen sen där allting bara luktade bajs och var eländigt.

Framåt tvåtiden skulle vi bege oss tillbaka till Borlänge eftersom Parken började lira klockan tre. Olyckligt nog så hann vi aldrig se honom eftersom Rune inte hittade några bilnycklar och vi var tvungen att vänta på en annan bil. Surt vare ju, men han kommer trots allt på yran så jag var inte bitter särskilt länge. Jag älskade ändå livet i ett baksätet på den där trånga himla bilen med en spade i ryggen och en knugis i knät och Billie och håkan strömmande ur högtalarna. Mmmmhwa :) Förkrök i en park när vi kom fram och ätit, och vid nio öste vi järnet till The sounds!! Sedan chillade jag till Mando med min hemskt saknade Sofia och somnade huller om buller med hundra andra i vårt tält!

Lördagen kom och solen var fortsatt het. Jag, Kibän, Emil och Carro gömde oss i skuggan så gott vi kunde tills det började närma sig konsertdags. Melody club, Florence och Miss Li spelade nära så det blev rätt intensivt där, men fan vad bra det var!!!!

fortsättning följer om jag orkar

Första gryningen i dina armar


orka vara upp över öronen i dig..

Lykke Li told me Jackson was dead

Jag vet att en sammanfattning av P&L är jävligt aktuellt, särskilt för alla er som stannade hemma men jag får liksom inte struktur på det hela.. inte än. Inte så länge jag fortfarande luktar bajs


Packat o klart, nu fer ma!

Det här är det sista jag skriver innan vi åker , hihihi.
Idag har jag ätit burgare hos Saris, bränt pengar på stan & ska alldeles strax dra på tv:n och sjunga lite allsång med Olle, Lino och Kibän!

Hörs då, hane

Lets get this party started!

Peacevakar för fullt!
Vad jag längtar efter mest?
Kom igen Lena

Lösningen i kanten?

Åskväder. Ont i örat. Lejj

Kan själv

Jag kommer nog iväg utan er "hjälp".

If there is a girl I know

SÅHÄR nära att klicka hem en hultanbiljett nu.

Har egentligen ingenting att säga

Fortsätter hålla mina små ni, uppdaterade så gott jag kan.
Idag har jag jobbat, fixat tältet ute i solen och är som vanligt svintaggad på p&l, men nu går det fan utfööör!
Finns en risk att jag dör av övertagg imorgon.... Så ni vet.

Ska försöka hinna vara med Sunqen innan dess! ♥¨


ps. sterner är den sötaste björnen jag vet.

Läggdags snart!

Ja, klockan har passerat två och man börjar bli lite sömnig faktiskt. Kvällens humör har varit väldigt växlande, men såhär i efterhand är jag mycket nöjd med allt vad den bjudit på. Lina hade som sagt födelsedagsfest ikväll vilket var trevligt och hon var så söt så, dendär nyblivna artonåringen! Dessutom bjöd hon på korv, bål och god tårta!
Meeeeen, strax efter åtta åkte jag och Kibotski mot landet och vid nio möttes jag av en springande, helt okej påverkad storasyster som gärna ville pussas! Glad att se mig helt enkelt.  Så fort jag kom in fick jag maaaaaaaaat - kött och de, niveeeet. MUMS. Sen tårta på det. Och snacks, Och grogg och allt man kunde önska sig. Men trött var man redan rätt tidigt så när alla började spela så det kan låta la jag mig på pappas mage framför tv:n och kände mig som sju år igen. ♥

Imorgon kväll blir det några timmars jobb sen är det faaaan inte långt kvar till bästveckan!


Gillar läget!

Igår blev en fantastiskt bra kväll med Sara och Kibän. Vi åt middag på subway med sällskap av Dddddddonia.Satt där i flera timmar sedan och läste tidningar och hade det allmänt trevligt. Gick sen hem till Sara för fejjan och eva och adam-filmen. Bääääst

Nångång inatt gick jag och Kibän hem till mig (eller ska jag säga oss?) och sov =)

Idag skulle jag egentligen jobba, meeeeeeeen efter en miss från min sida och för lite att göra sååe, behövde jag inte jobba. Det betyder att jag är hur ledig som helst inför Linas fest ikväll JIIIIIHAAAAAAAAA.

Känner dock mycket för att åka hem och vara med och kalasa med familjen och alla vänner som ska på holmen och svina! Men men, var sak har sin tid och idag är det Lina min finas dag!

Midsommar

Precis som ifjol spenderar jag midsommar på Kvantum, både idag och imorgon kväll.
Igår jobbade jag mellan halv tolv och nio, jag var heeeelt slut när jag kom hem därifrån för
så mycket folk som var och handlade idag vet jag inte om det har varit någon gång. Inte
ens i julas eller påskas. Eller så kändes det bara så för vi har gjort om. MYCKET i vilket
fall som helst..
När jag slutat kom Kibän och Leif och hämtade mig, det var snällt hihi :) Kibän bor nämligen
hos mig nu medans hon jobbar och så, och det är jättemysigt att ha henne här hela tiden.
Hon fick till och med ta min nyckel idag, frun.

Nej nu ska jag borsta tänderna.  Ciao


Bradley "totally psb" Cooper



MUMS

Hit me hard

Idag sken fan solen över Östersund, och säkert resterande delar av Sverige också. Därför satt jag inne enda tills klockan slog fyra. Då begav jag mig till Malin. Vi tog oss till Ragnars för att äta lite middag och sen gick vi och såg Baksmällan på bio. Mycket underhållande film, 1.5 timmes lycka.

Förresten fick jag vykort från en söt liten tjej på mallis idag! Det gjorde mig också lycklig. Det är fan mycket som gör mig lycklig nu för tiden. Hoppas någon gör mig extra lycklig på monsterpasset på Ica imorgon också, för det kan jag behöva. Typ ge mig en miljon i dricks? Åtminstone låta bli att kalla mig för tant, för det har hänt för många gånger nu...

So long!

Happy happy girl

den här tjejen är min tjej och glad för det är jag.


I'm sorry, he's mine!

Ja, då var man alltså tillbaka i stan och det känns faktiskt gött som fään.
Igår kväll var det jozo-kväll. Vi körde dubbla träninspass, gick sedan hem och åt frukt framför tv:n.

Idag har jag varit med Erik och Sara. Vi har ätit kubb och druckit mjölk, muums. Lite senare ska jag
och Sara hyra film och mysa ännu meeer :)

Förresten har P&L's spelschema hittat sin plats på hemsidan nu och lyckligtvis krockade inget! Taggen är SÅHÄR STOR nu!


Gillar inte att bli despo

Måste. chilla.
"Var dig själv grabben", som björn sa.

okejjjj

Går Östersönder igen

Är det den tunga luften som gör det eller varför är det så jobbigt att andas? Det sprätter i benen och kliar i fingrarna. Jag behöver något att göra. Något nytt och roligt att skratta åt. Nu har jag varit i Oviken svinlänge och inte gjort ett jota, och det finns inget här som motiverar mig. Bara solariet och maten som håller mig kvar så imorgon åker jag nog fasen till stan...

Jag saknar så mycket.


"Är det skrivet i stjärnorna så är det"

åhh ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja.
en del saker vill man bara att hela världen ska veta.


Mmm, lovely!

Trodde det var mensvärk och testade alla kurer som finns med choklad, duscha, lägga varmt på magen osv osv men ingenting hjälpte. Jag trodde seriöst jag skulle dö ett tag, men nu har jag spytt åtskilliga gånger och är hör och häpna, på bättringsvägen redan! En släng magsjuka kanske? Jo, jag tackar ja!

I övrigt vill jag bara säga hur mycket jag gillar vissa människor. Extreeeeeeemt mycket.
+ melody club.


My favourite waste of time

okejjjjj, det här med att vara hemma i byn är inte så jävla roligt längre. samtidigt vill jag inte åka in till stan för då kommer jag bara tänka på att jag börjar jobba på torsdag. fåkkk

men what to do när vädret suger? igår kväll kunde jag och bec åtminstone sitta ute på bron och spela gitarr men nu går ingenting om man inte vill bli blöt. har jag förresten sagt att tv:n och dvdn inte funkar? omfg, ta mä nånstans

Dagens utgifter

Booze'n 560 spänn
Musikproppar 31.50

& till den som undrar vad jag har för mig när jag inte är ute och super som alla andra små barnen, sååååeee taggar jag p&l med melody club, emmon ♥ och erik på msn. fett med nice. alltså, FETT med nice.


Har jag berättat om det där löftet elleeeer?

Förra fredagen gav jag ett löfte till mr Monomonata att jag inte skulle äta godis på obestämd tid framöver.
Tror ni suget är stort eller?????

måste. ha. vatten. och frukt. anything

6 år idag


 jag vill typ lipa, bara för att jag är så himla glad.
den 12/6- 03 träffade jag annie "svinbra" åkerlund
på hogdalscupen. hon är i särklass en av de ädlaste och vackraste
människorna som någonsin kommer gå i ett par skor, utan tvekan.
hur stöttande får man egentligen vara? hur positiv kan man egentligen bli?
hur målmedveten, ambitiös, duktig, rolig, glad, snygg, bäst, underbar, bedårande och genuin är det möjligt att vara?
ja, assåååå... vem vet? inte du, vem vet? inte jag.
men du vet att i blopumpen, där plaske du
föralltid föralltid föralltid föralltiv föralltid föralltid föralltid föralltid föralltid

It's funny how we feel so much but can't say a word

Idag har jag hunnit med en hel del, fast ändå inget.
Satt i aulan klockan tio imorse och en halvtimme senare städade jag ur skåpet.
Efter det satt jag, erik, lina och josen i lyan ett tag och bara pratade sommarlov..

När vi hade fått nog gick jag hem och städade lägenheten med mami och åt pizza.
Tror inte lägenheten har varit såhär ren sen jag flyttade in för snart två år sen faktiskt!
Såååe, nu är det fan fint. Och tomt. Tog hem jag vet inte huuuur många kassar med
kläder, luftmadrass, dagböcker och dylikt. Tog till och med hem körkortsböckerna
så det kanske blir till att läsa lite ikväll.. Vi får väl se.

Annars så blire chill framför tv:n. Börjar känna ett sug efter fest med Olzn och gänget,
men jag gjorde ett val och drog hem helt enkelt. Ska nog sminka av mig och lägga mig
i solariet en halvtimme så har jag nog inget sug sen :)

Och grattis, ni studenter söder om östersund.


I are a Kaubåj

Idag vart ingenting egentligen som jag hade tänkt mig. För det första så glömde jag bort att bussen till stan gick halv två och inte halv ett. Detta insåg jag inte förrän klockan slagit tolv och det var en halvtimme sedan bussen innan hade gått. Denna miss resulterade i att jag missade sista blocktiden med klassen vilken innehöll tårta från tages och annat fika m.m. Meeeeeeeeen, istället kunde jag chilla hemma hos farmor, sola i lugn och ro och åka på bua..

Kvällen har jag till största del spenderat här eftersom tvn och dvdn strejkar. Kul, kul. Naaaaaaae, men vad gör man inte? Jag kom också att tänka på att om jag är kvar i myre tills att jag börjar jobba nästa torsdag så är det den längsta tiden jag varit här i sträck sedan jag flyttade hemifrån. Värt en applåd, tammefan! *klappiklappklapp*

Dagens största kram går till farmor som gav mig en av hennes finaste tröjor idag. En ljusgul träningsjacka som är typ minst 30 år gammal, i adoooooooore. Sen satt rödvinbärspajen ganska bra också, fniss.

Sämsta med dagen har varit att jag redan saknar SPMT07 och lovet har knappt börjat.. Jävligt dåligt är det också att jag nog missar Linas 18årsfest pga jobb!

Imorgon kära vänner, ska jag iallafall säga hej då till Britta, Björn o co och storstäda lägenheten med mami. Känns bra, känns bra.

På återseende

Nightmare

Efter en stunds betänketid slog det mig...... vad händer om vi får mens när vi åker på p&l?
Det vore inte helt okej! Men äääh,
Aint gonna happen helt enkelt!


2 weeks left

Ikväll om två veckor är man fan i borlänge och svinar,
vid det laget kommer jag att ha längtat ihjäl mig. Nu
är iallafall även tågresan bokad och ikväll ska jag skriva
packlista. hihi

I övrigt så har dagen varit fet. Tillät mig själv att sova så länge
jag bara ville, klev sen upp och åt frukost och solade. Gick
till farmor och fikade och såg på Sunes sommar sedan. Vilken
genialiskt jävla filmjävel det är! Sen hem, se på fotboll och äta snacks
med la familia.

Imorgon blir det till att säga hej till klassen innan vi går på sommarlov for reeeeeeeeeal.


Firar ett år


ett år går så fort, men jag minns lyckan som total, dagen jag hörde summercat för första gången.



puss, världens bästa btvatd.


I made it

Inre frid.
Tvåan är över.


Det finns alltid de som har det värre

Idag har jag fan varit nere trots att jag satt två MVG till och ett VG.
Det är fan jobbigt att veta att det alltid är folk som är bättre än en, men man glömmer lätt att det finns de som är sämre också..
Jag kanske inte är asgrym i skolan, men jag ska nog fan vara rätt stolt över mig själv med tanke på att jag bor ensam i stan där jag får ta hand om allting själv samtidigt som jag sköter skolan och ett liv med kompisar och fritidsintressen.
Vem trodde det om mig, att jag skulle klara det? Inte en jävel..

Nu har jag dock fått för mycket av stan på ett tag och då är det skönt att man kan komma hem. Som nu. Tog bussen hem till byn vid halv fem och sen dess har jag ätit mat, solat och sett på söndagsparty. När pappsen har solat klart ska jag göra mig en kopp te och en kvällssmörgås, sen är det bara att köra köra köööööööööra psykologi tills fanskapet är över och jag får pusta ut!

Lätt att älska

Home is where your heart is
Find where you belong, start to take control, show a little soul
Then you feel who you are
Home is where your heart is
Find where you belong, start to take control, show a little soul
Then you feel who you are


.

All energi är slut.
Jag måste sova.

MVG i att Må bra

Fick ett mail idag. I det stod det "bra loggat. det blir ett MVG i kursen". Tack, tänkte jag. Nu mår jag bra. Det måste ju betyda att jag uppnått alla kursmål, eller? Grrrrrrrrrrreat.

Annat lovely med dagen som gått var att inga jävla treor stod vid sporthallen och hindrade en från att få käk. Yay!


Alla portar är stängda för mig

woho, lite nytt och fräscht på bloggen!
det går fan framåt, men nåt vidare tempo äre ju inte..

idag har jag klarat av ännu en värdelös dag i skolan.
det enda man har gjort är att spela upp för dramagruppen
och titta på deras teatrar. vad händer imorgon liksom? bara undrar...
hörde nåt om film ja.

kvällen e ju iaf inte helt oklar. om några minuter åker jag och jozo på f&s,
när jag kommer hem är det psykologi som gäller. låt mig bli klar klar klar

& stackars ni alla i min omgiving som inte ska på p&l. idag har jag tjatat
riktigt mycket. men längtar man så längtar man, inget mer med det. hihi


ps. henry är en tjuv. du vet det va?


Lite lite

Igår var det val och jag använde inte min rösträtt.
Jag har ont i halsen återigen och snart börjar sista skolveckan.
Det känns otroligt bra och jag längtar ihjäl mig efter p&l.


allt för nu. tjohej


Det är väl lika bra att tända eld på alltihop?


Morning peeps! Tog tydligen sovmorgon idag, så det är väl cirka fyra timmar kvar tills jag åker och jobbar. Innan dess ska jag ha duschat, handlat och pluggat! Börjar verkligen dra ihop sig på pluggfronten nu. Tänker på det när jag somnar och när jag vaknar så det vore så himla skönt att få det överstökat. Men det är tungt..


Jag saknar dina läppar och ditt varma skinn

Hur är det med karaktären egenkligen?

Ja, det kan man fråga sig för igår drack jag iallafall. Hela grejen med att förbjuda sig själv saker är egentligen ganska dum för man blir bara besviken när man bryter det. Men nu har jag iallafall avgett ett löfte till Johan att inte äta godis på obestämd tid framöver och det ska jag fan fixa.

Gårdagskvällen var väl till största del bra. Började dricka här med Lisa, Kibän och Sara men vid nio tog jag och Sara bussen till Sunqen där vi fortsatte vårt förfestande med lite kortspel och prat. Vid elva åkte vi in till stan, jag gick och höll Björn sällskap tills han buss skulle komma, därefter mötte jag upp Lisa och Kibän som varit hos Lina. Vi gick till österäng men eftersom klockan började närma sig dags för rådhus så vände vi på klacken och gick dit. Träffade Olivia o co där, öste ett tag, träffade Marie o co, öste ännu mer. Framåt halv fyra blev det läggdags och då hade jag innan det hunnit med ett besök på både kebabcity, kebabbaren och donken. Yaay!

Idag har jag bara städat och chillat. Åt frukost för inte så länge sen, men nu ska jag allt försöka plugga!
Karaktär, kom till mig..

Ikväll om tre veckor är det Håkan, Razorlight m.fl. Vem längtar mest?

Ska jag inte?

Idag är det studentdagen och jag vaknade kl 11. Kvar över 11 stod man på Wargens skolgård och väntade på att alla små söta och lyckliga studenter skulle springa ut. Har sedan dess dragit runt på stan och kollat på flakåkning osv. Det är kallt ute och inte liiiite heller så vi får nog räkna med en liten annan student än vanligt. Häng på österäng liksom? Är det verkligen aktuellt? Nästa år äre iaf, det är ett som är säkert. Yaay!

Igår var det förövrigt klassfest hos emil. Och det var fanimej jävligt lyckat.


mestast grattis till malin, lq, carin, anders, sammy o de


ses ikväll hörni peeps


Jag ska inte

- dricka förrän p&l.
- äta mer godis.
för nu har jag fått nog.

däremot ska jag på klassfest nu & dricka vatten och chilla, dansa och ha en bra kväll.

tre veckor, sen möts vi. jag & alla mina favoritmän. borlänge stad är världens stad?

Ordning och reda, lådvin på fredag

Gårdagskvällen blev rätt fressssh ändå. Förferre på tre pers hos mig tills klockan närmade sig halv ett och Sändy insåg att hon glömt hennes leg på frösön. Så då vart det en sväng dit innan vi gick in på marité en stund senare.. Mycket folk, mycket trängsel och massor av kö. Dansade och chillade bland studenter tills stängning. Inledde denna dagen på donken med Olle för att sedan gå upp på skolan och inte göra nånting annat än att få ett g i tyska och vilja skjuta mig själv typ.

Om en halvtimme bär det iallafall av till f&s med jozo, later klasshäng/fest @ emil.

Så hörs


Men nu skymmer dom solen

Idag har fan varit en ganska kass dag. Den med tänker ni, men fan.. den här tar på nåt sätt priset trots att den har haft sina goda stunder. Middag med Malin och träning med Anna var fan inte dumt. Men tydligen får jag VG i textkommunikation A då. Tydligen stavas mitt namn SÄ M S T. Så efter nio på kvällen då jag började fatta detta och bara ville lipa tog jag alltså apostlahästarna bort till hemköp och handlade lite choklad och folköl. Om ett tag kommer nog Sandra hit så ska vi trösta oss tillsammans med ett litet stycke alkohol och finfin musik. Det blir nog brrrrrrrrrrrra de ska vi seee.


Godmorgon

´8.15 -9.30 musik
13.25 - 15 mediekunskap

mer chill dag.

Var sak har sin tid

Idag tog jag tag i städningen, efter att ha levt ungefär en månad som världens lodis fast inomhus kan man säga..
Och idag återupptog jag träningen, så inatt kommer jag sova gött. Och jag tänker inte oroa mig för när jag ska hinna plugga för var sak har sin tid och när tiden är inne ska jag ta itu med läxorna också.. Bara inte just nu.

Godnatt


Om 11 dagar är 2an så förbi och passé

Jag måste nog sluta räkna ner till allting.....


From the first time I laid my eyes on you

Wish you were here, me oh my countryman
wish you were here
wish you were here, don't you know the stove is getting colder
and I miss you like hell
and I'm feeling blue

I've got feelings for you babe
Do you still feel the same
From the first time I laid my eyes on you
I felt joy of living
I saw heaven in your eyes, in your eyes

I miss your laugh, I miss your smile
I miss everything about you
Every seconds like a minute
Every minute's like a day
When you're far away

Wish you were here
The stove is getting colder babe
I wish you were here
Wish you were here
A battlefield of love and fear
And I wish you were here

I've got feelings for you babe


Nedräkningen fortsätter

om 24 dagar åker vi till P&L
om 60 dagar möts vi, Simon & Florence & jag på Yran
om 71 dagar åker vi till Cypern
om 85 dagar börjar vi trean

resten känns fan inte väsentligt att räkna ner till längre.

för 24 dagar sen firade vi Sunqen

för 60 dagar sen så, hihi, ja...
för 71 dagar sen hade Rebecca fortfarande inte körkort
för 85 dagar sen var papi 45 år och 1 dag

hur ska man hinna ta vara på tiden om den ska fortsätta gå såhär fort?
jag bara undrar


RSS 2.0