Woke up today and all I could say is that party last night was awfully crazy!

I måndags efter jobbet åkte jag och Bec ut till Marieby för att bo över i stugan. När vi kom dit åt vi pasta och lax med pesto, åt choklad, ost och kex. Jag ville lira schack men syrran bangade, så vi halvsov framför Little miss sunshine och det var fan det skönaste jag gjort den här veckan!
Efter en låång sovmorgon igår förflyttade vi oss helt enkelt bara från sängen till soffan och slog på Fightclub. I 2.5 timme satt jag och väntade på att ledsången skulle komma. Den är ... bra helt enkelt. Hihi
Runt 2 for vi tillbaka till stan, drog en vända på stan och träffade BÄSTBJÖRNEN. Hem och fixa sen, för att infinna sig på krogstråket klockan sju! Jobbmiddag vare ju vilket var trevligt värre! Hookade up med Sunqen och Anna¨tillslut och vi vart svinfulla, iallafall jag och Anna. Då menar jag inte långt ifrån p&l fylla! Bjöd syrran 1000 spänn för att hon skulle ta mitt jobbpass idag. Tror ni hon nappade? HE HE. Hon är bäst, men jag är pank.

Idag vaknade jag halv tio av tusen missade samtal och en random snubbe som ringde på min dörr. Min familj var minst sagt orolig för att jag skulle komma sent till jobbet och typ.. bli av med det. Men kvart i tio satt jag på bussen och klockan tio sprätte jag upp kartonger som inte skulle sprättas. Så gåre när man e på gölve

Hur som haver är jag nykter ikväll i en fruktansvärt äcklig och ful lägenhet. Kanske att jag drar på mig klackarna och tar schackspelet under armen hem till Alex farmor.. eller mormor.. Eller nåt.

TJOHO, imorgon börjar yran. norrsveden + deportees on repeat


Marta - Name of the day

Japp, grattis på smeknamnsdagen marty.
Och varseeee, du får ledig imorgon!
Tänker fasen göra nåt kul ikväll..


Gillar att komma hem när både Olzn och Kibän är hos mä. Hihi

Sa jag att jag lämnade tillbaka hyrfilmerna idag? Inte Sunes jul tydligen..crap


Bokat och klart!

Den 17/9 åker vi till Göteborg. Jag, Beccy och Olle.
Bor i Majorna och förverkligar en dröm - Håkan på Liseberg.
Tack ICA som gör det hela möjligt!


What you did to me was hurtful

Okej. Fredagen var en jävligt bra dag. Jag fick träffa både Olle och Kibän efter ååååååårs frånvaro typ.
Jag och Kibän spenderade pengar, jag köpte en tredagars till Yran, ett par klackar och en kling-klänning, sen lunchade vi också, en lunch som snarare var en middag. Men det var mys, vi satt ute i solen och tuggade grönt.
Förkrök hos mig väntade sedan med Olzn, Lina, Edvin, Bengt och Hoorn vilket var nice såklart, sedan vart det krogstråket och food. Jag och lina satt och pimplade vin och jag avrundade kvällen med lite dans och övernattning hos S.

Igår på dagen var det lunch med Cypern-tjejerna som stod på schemat. Pause var stället. Vi satt ute i regnet och var bakis, åtminstone jag. Och vi längtar inte liiiiiiite nu heller..
Vid halv fyra åkte jag till jobbet. Vid tio var jag hos Jon och fick sen middag och alkoholhaltiga drycker. Jag, J och Fisen satt där till 12, halv ett då vi tog en runda på stan och jag plockade upp två snubbar som fick följa med mä hem. Vi efterfestade med Sunes Jul, rostade mackor, Jacko och schack.

Idag blev det frukost/lunch på daffys med alla oviksboys, sen traskade jag hem till Lina. Vi har chillat hela dagen med bullar, kaffe, madeweekend på MTV och fick såsmåningom sällskap av både Kibän och Olle.  ♥

Nu sitter jag ensam hemma efter att ha cruisat runt med Olivia och hämtat Johanna på träning osv. Det var ascoolt. Hon e grym på att köra den där..

Ikväll blir det .. Brüno?

Stjärnan på min himmel



grattis till körkortet älskipälskibästoollebergvallsgullisgummisfavvosötis!

We broke the rules

Just nu sitter jag och lyssnar på John ME och håller tummarna för min Bergvall som har uppkörning just i denna stund. Även fast jag vet att hon är bäst är jag säkert mer nervös än vad hon är..

I tisdags kväll när syrran hade slutat jobba hyrde vi "Selma och Johanna - en roadmovie" och "Sunes Jul" och åt popcorn. Lackade på ICA för dem inte ens hade några kinderägg. Skittrakkis. Men det blev en mysig kväll iallafall.

I onsdags var det ganska bra väder ute så jag och syrran låg ute på gården och solade tills det blev dags för mig att åka och jobba. Tiden på jobbet gick dock förvånansvärt snabbt och det ville jag fira. Hoppade därför in i duschen en sväng, klädde på mig och traskade sedan upp till Karin som bor i stadsdel norr. Där satt vi och förfestade till Kooks innan vi begav oss ner mot Marité.

Det blev en trevlig utekväll med många överraskningar.  Träffade bl. a några härligheter från spmt07. En turk beställde en "Orgasm" till mig, jag höll på att dö. Haha. Hur som haver avrundade vi kvällen med lite jänkarcruising och Cash, sen åkte jag hem till Oviken. Det var skönt.

Igår sov vi rätt länge och efter frukost åkte jag och A in till stan. Slöade tills jag skulle iväg och jobba vid tretiden. Precis som dagen innan så gick tiden på jobbet fort, trots att jag jobbade en timme längre igår. När jag kom till stan gick jag hem till Sara. Vi fikade te och mackor och tittade på ps. I love you, som vi har velat sett så länge! Efter filmen blev det läggdags.

Idag har jag hittils inte hunnit mycket. Vaknade upp hos sara för 45 minuter sedan nånting. Nu är jag hemma och ska äta lite frukost och ta en dusch och vänta på att Olle hör av sig. Idag ska bli en bra dag.

PUSS, folks.

Boys boys boys

Östersund fortsätter regna bort, men det är sommar och livet leker! Jozo har varit här idag och vi har taggat inför utlandsresan, yran, fikat och pratat och myst som bara vi kan. Alex och Daniel var hit en stund också och spelade lite alfapet med oss!

Nu ska jag nog laga mig lite middag och sen städa lägenheten tills systeryster kommer hem från jobbet!

PUSS vänner


Call on me

Då var man tillbaka i staden igen och återvänder inte till byn förrän efter Yran skulle jag tro. Känns lite halvjobbigt, men ska säkert gå bra. Tänk bara när skolan börjar igen. Då blir det inte mycket av att åka hem inte. Eller jo kanske om man har körkort , HE HE. Eller vänner som har.

Ikväll har jag varit på bio med Rebecca, Malin, Angelica och Sofie. Vi såg givetvis Harry Potter, precis som alla andra.
Den var fantastisk, som Harry alltid lyckas vara. Önskar nästa film hade premiär nu, nyss, igår.

Nu är det tydligen läggdags också, för syrran har bara "Sjuuuu kroneeer" (internt) och ska jobba imorgon. Lyx mig som är ledig. Hör av dig om du också äääär


Rikt med detaljer, tjockt med inlägg

Jag kände att jag helt enkelt blev tvungen att dela upp min vecka i flera inlägg. Här kommer alltså helgen för den som bryr sig, typ Olle.  Kan inflika med att säga att hon och jag ska hänga på fredag. Så alla andra som jag eventuellt redan har lovat, sårri. Kvalitetstid med en neger går alltid före.

Nå, var var vi? När jag kommit hem till byn i fredags eftermiddag kom Sandra Winberg m.fl och hälsade på en sväng. De hade åkt upp till Jämtland för att överraska the jansson family, vilket jag inte hade något emot. Lite senare ringde Olzn och bjöd mig på förfest hos honom och var det nåt jag inte tänkte banga så vare väl det! En dusch och en övningskörning in till stan senare satt man i soffan på hemvägen och lyssnade på Hoffmaestro. GÖTTARE.
Tiden tickade på och vi vart fullare. Jag, Olzn och lillen drog till Marité men eftersom lillen är just liten kom han inte in och Olzn drog rätt snabbt. Men jag träffade massa andra göttingar därinne som tur var, bland annat Bäst-ebe♥ och Eldebro, nyss fyllda 18!
Krogen stängde väl vid två va och den här damen gick hemåt. Blev sällskapssjuk så A och D kom och sov hos mä. Och klockan tio fick A skjutsa mig på jobb. Kan säga att det var den längsta jävla arbetsdagen jag varit med om.
Törstig, hungrig, trött, sur, ville vara ute i solen som alla andra.  Men klockan 18 släpptes man ut och drog i sig första bärsen i Malins bil. Vi åkte hem till mig för en dusch, vidare till Hara för att få finmiddag och göra sig klar för dans. Pubkväll och Barbados på fröjdholmen vare ja, och förfest hemma hos mig med P och E. Blev en lyckad kväll. Nog. Säkert. Antagligen. Haha. Nog om det. Dagen efter var verkligen en dagen efter då man inte gör någonting alls. Inte äter, inte sover, inte ser på tv, man bara är. Åtminstone tills klockan blev fyra, för sen skulle jag jobba igen. Skjut mä hellre, fast nä, tiden gick fort och jag övningskörde hem till byn efteråt. Jag känner att nåt är på gång!

Idag är jag alltså l-e-d-i-g vilket jag älskar. Har inte gjort någonting förutom ätit frukost, lunch och borstat tänderna idag. Är dock lite uttråkad nu efter att ha skrivit inlägg i 40 år, såee därför ska jag klä på mig och traska över till farmor. Hörde nåt om nybakta bullar..

På återseende.

Roadtrip 09

Åååkej, jag gillar egentligen inte när det blir sådana här uppehåll med inlägg, trots att bloggen är mer eller mindre oserri. Men på nåt sätt känner jag att man liksom måste, skriva ner en del. Så kanske man förstår att det där sjuka grejerna man varit med om, faktiskt har hänt..

Förra veckan kan ha varit den mest intensiva, impulsiva och händelserikaste veckan i mitt artonåriga jävla liv. Den började med att jag i måndags, satt icke-påklädd och jävlig vid mitt köksbord och läste tidningen när Karlsson ringde och frågade om jag skulle följa med till stan för att handla present åt Vickan och fika lite. Jag svarade ja och hoppade in i duschen och sisådär en timme senare var vi påväg. Solen sken och vi hittade en skjorta från Monki till damen och slog oss sen ner för en fika på Tehuset. Under tiden som vi satt där hade solen försvunnit och ett skyfall dragit in över vår lilla stad. Vi fick vada, hoppa, springa genom pölar till BT där pappa Karlsson skulle hämta oss!
När jag kom hem igen chillade jag i vanlig ordning, åt två middagar och allt annat som hör vardagen till, enda tills att Emil kom två timmar försent till middagsbjudningen och vi hade lite att göra. Någon, ingen vet vem, kom med förslaget att åka till Dalarna på en löjligt spontan roadtrip. Sagt och gjort, en halvtimme senare, närmare bestämt klockan halv tio på kvällen, satt vi i syrrans "vrålåk" utan någon särskild plan på var vi skulle. Booooort
Efter någon timmes bildfärd började det såklart mörkna
och när vi var någonstans i Orsas finnmark ser jag till min förtvivlan hur en stor, helt enorm älgjävlajävel är påväg upp påvägen. Jag får panik och ger ifrån mig ett dödsskri eftersom det verkar som att varken Emil eller Bec har upptäckt skiten. När Emil finally hittar bromsen vänder älgen och springer ner igen!! Mitt liv var räddat.
När klockan började närma sig halv ett på natten var det bedtime. Vi åkte in på en liten skogsväg och i strålkastarljus satte vi upp vårt ihoplånade tält som för övrigt saknade tältpinnar..

Morgonen därpå beslutade vi oss för att styra ner till Rättvik för att luncha och köpa bolagsdrycker. Drog också en vända på torget och kikade i massa lurkiga stånd innan vi återigen packade in oss i bilen och for mot Borlänge. Tanken var att vi skulle till Falun, men efter en liten infartsmiss for vi helt enkelt vidare och hamnade i P&L-stad. Vi vandrade omkring och längtade efter festival, Emil och Bec shoppade lite inne på kupolen och sen tyckte vi att vi hade gjort tillräckligt.
Nästa hållplats, Avesta! tyckte vi. Hansson som var nere hos Karoline den här tiden tog oss med till Krylbo för att titta på Sveriges vackraste station, där jag i och för sig varit tidigare..
Inte långt från Avesta ligger Norberg, världens sötaste lilla samhälle där min donna Annie råkar vara bosatt, därför kändes det rätt aktuellt att spendera natten på Norbergs camping, men innan vi for dit skulle man känna på vattnet nere hos Karoline. Lite kuriosa är att hon bor i en idyll och har en rondell på gården.
Nåväl, eftersom vår resa som sagt blev ganska spontan sådär såååå, hade Annie som är en mycket upptagen ung kvinna, planer för kvällen. Jag, Emil och Bec tillbringade därför kvällen tillsammans på campingen med gitarr, sång, bärs och mygg. Vi var minst sagt glada för att vara nöjda..

Onsdag morgon och vackert väder, vi tog oss en tur genom Norbergs centrum och tittade på alla sköna översvämningar, knäppte lite kort och sådär och avrundade vår visit där med en helt lovely fika med Annie min bunny på hennes jobb som jag härmed utnämner till Sveriges i särklass sockersötaste konditori.

Falun, falun, falun. Det var dit vi for härnäst. Installerade oss på Lugnets camping efter ett stopp på en loppis och en sväng på stan. Maxi-mat, öl och snus, chill i en hög på en filt - vad mer kan man önska?  Vi alla var helt klart överens om att vår roadtrip inte var något dumt misstag eller så. När gitarr och sång blev vårt tidsfördriv kom några brittiska småpojkar som bodde alldeles ovanför oss för att deltaga. Cash var tydligen en favorit och efter Emil agerat entertainer och svensk hjälte drog vi oss bort till Högskolan för att lira oss trötta på badminton. ♥

Sen blev det torsdag om jag inte minns fel. Det var första dagen vi sov ganska länge, vaknade mitt i natten av ett otäckt åskväder! Denna dag hade vi planer på att åka till Malung eftersom det var dansbandvecka där så efter att vi packat ihop oss och dragit en lunch och shopping på stan, träffat Rune en sväng och sådär så for ma! Det var bara det att det började regna så in i helvete och när vi kom in i Djurås och skulle in i en rondell körde vi in i bilen framför. Eller, rättare sagt så gled vi in i den eftersom att det var så jävla mycket vatten på vägen. Så, då var det massa stök med skadepapper och annat där innan vi fortsatte mot vår avstickare Insjön.
Men, vi kom fan inte långt förrän syrran såg att bilen var svinhet och vi gatt nödstanna på den väg vi befann oss på. Upptäckte att kylaren på bilen gått sönder i olyckan. Great. What to do blev frågan. Emil och Bec fick gå till närmsta hus och ringa hem för att få ett svar medan jag vaktade bilen. Efter ett tag kom de tillbaka, Emil lagade kylaren provisoriskt med tuggummi och hällde massa vatten i den. Förhoppningsvis skulle vi ta oss tillbaka till Djurås. Och det gjorde vi, men det var fan med nöd och näppe det. Jag var livrädd, trodde bilen skulle explodera. Vi fick iallafall vägbeskrivning till bildemonteringen som inte låg långt borta alls lyckligtvis. Mindre lyckligsvis höll syrran på att krocka med en bil till mitt i all iver om att hinna komma dit före stängning.

Klockan var 17.45. De stängde 17. Aweeeesome! Blir till att spendera natten i Djurås utanför en bilskrot, ällläh?!
Men, nej. I höggräset fanns ett telefonnummer. Emil ringde. Bilskrotsgumman som var finlandssvensk svarade. Jag och syrran gick och köpte snus och bullar. Bilskrotsgumman åkte ner till skroten. Emil hittade en ny kylare, vi gjorde affär. Fem hundra riksdaler betalade vi. I fyra timmar arbetade Emil med att byta kylare. Under tiden satt jag och syrran i framsätena och spelade schack. När allt var på plats sket vi i Malung och åkte till Leksand istället. Också fint. Vi åt godsaker utanför tältet och sen sov vi.

Fredag blev hemfärdsdag och klockan fem var vi hemma i myre. Då upptäckte vi att också den nya kylaren var trasig. Vi blev deppiga och trötta, men solen sken, vi fick en underbar vecka på vägarna och klockan var inte ens påtänkt så...
Tack för den, gud, livet, Emil & Bec... Den som vill ta åt sig tar åt sig.

Stora röda många hjärtan

Åka bil med Carro, Moa, Olivia och Britta till Storsjöbadet en varm försommardag
En lycklig Björn Sterner
Svensk musik
Harry Potter -premiär
Utekväll
En spade i ryggen
Melondrink
Cykla i klänning och converse
Dansa med Rune till Lykke Live
Flyga med flickorna
Skratta, leva, älska och spy

Det börjar släppa nu

Okej. När jag kom hem från P&L sa jag att jag nog inte skulle dit nåt mer, att jag hade gjort ifrån mig åtminstone den där delen med att campa. Men nu börjar jag längta tillbaka som en jävla idiot och kunna skratta för mig själv åt alla jävla galna grejer som hände. Mer händelserika dygn har jag nog aldrig tidigare varit med om..

Fannnn, kan inte Kibän bara komma hem och skriva på mä? Helst med spritpenna råååååå

Om man kunde ligga med en låt skulle jag inte göra annat

Då skulle jag ha det hårt och länge med Highway Man

The kid is not my son

Gårdagskvällen i Hällne var otroligt trevlig med god mat, mycket prat och trevligt sällskap. Helt klart en av de bästa kvällarna på länge..

Idag har jag fått besök av min fina Malin, den där som tog körkort för nån vecka sen bara! Jag gillareee.
Vi gjorde dock inte så mycket, tog igen massa prat, fikade och tog det lugnt.

Får se vad kvällen har att erbjuda. Jag är iallafall ledig så jag ska njuuuuta, kanske tillsammans med Harry Potter. We´ll see

Spelar ingen roll hur fet man är så länge man har ny mobil

Idag övningskörde jag till sandviken och tillbaka. Tog dessutom en shoppingrunda med pappsen. Han handlade kläder och jag mobil. Blev den där jag tittat mest på. En LG KP500. Den ligger och laddar sig nu och jag firar mitt köp med Adiam Dymott ♥

Om knappt två timmar ska jag till Hällne på middag med tjejerna. Marie som bjuder. Ska bli trevligt värre det!


Jag är den som darrar i ryggraden

En liten fjäril i magen


They can't handle it..

Godkväll peeps,
nu kan jag meddela att jag är ledig enda tills nästa lördag.
Känns sjukt bra och jag ska ha en fruktansvärt bra vecka har jag bestämt.
Började ledigheten med en sväng upp till lillänge för att kika utbudet av mobiltelefoner
och det är ju en hel jävla vetenskap det där med att köpa ny mobil.. hujedamig.
Jag fastnade dock särskilt för en från LG som jag förövrigt såg när jag kom hem var densamma
som bästo-ebe hade beställt. Så vi kanske rent av blir mobil-likisar hon och jag, faaast hon ska
ju såklart ha en rosa medan jag är mer inne på , öh öh emo.

Förövrigt ringde Björn mig från Småland ikväll. Man skulle kunna säga att han är världens bästa kille.
Tror faktiskt det är en underdrift tillochmed.. Snart ska vi ut och kröka íhop, det ser jag framemot.

Ja, annars då? Simon, Melody och Adiam Dymott spelar allesammans på hultan imorgon. Lyx dig som är där säger jag bara.

Nu känner jag extremt mycket för att borsta tänderna, krypa ner i min säng och repetera halvblodsprinsen. Nästa vecka är det ju trots allt biotime, wihoooooo

Well, it's time to go

Godkväll, säger martan med en dag kvar tills en veckas ledighet. Yay!
Hela dagen har jag mått skit så när jag kom hem från jobbet sov jag en halvtimme
innan det blev dags att möta upp sötlandin på stan. Vi promenerade hem till mig
och tog igen massor av prat. ♥
Nu är Bec & Emil här för dom ska sova hos mä.

Och med morgonens svårigheter att ta sig upp i minnet,  tror jag bestämt att det var läggdags nu..
Godnatt

Hopp jaha ja

Tillbaka i stan och har sagt hej då till Olivia. Nu ses vi inte förns om hundra år..  Vädret är ju fruktansvärt deprimerande och jag vill bara krypa ner under täcket igen, meeeeeeen det går inte för om knappt en timme är jag på ICA och arbetar igen..

Men, tre dagar, sen en veckas ledighet. WOHO

Läget?


Jag har huvudvärk. Mentholcigg är fan naaajs. Olle är min tjej. Jackson is still dead.

Varför varför varför

Varför har jag återaktiverat min facebook? Det är den största frågan. Jag hatar facebook
Varför har jag ätit glass idag också? För vad finns annars att gööööööööra?
Varför är det typ förfest hemma hos oss på en tisdag?


Lol på mig och Olle. Men vi är sööööhhhhhta, ibland.

I don't know what you're looking for but it´s a waste of time

Aaaah, finally hemma i byn igen och denna gång har jag med mig världens bästa Olle. Gillareeeeeee
Vi har ätit mat, paj + glass, vindruvor och så sooovit lite framför the women. Sjukt trög filmjävel. Nu ska
vi nog alldeles strax göra oss klar för sängen, jag är svintrött med tanke på att jag har varit uppe sen 6 imorse.
För övrigt gick öppningen skit och det kändes inte som jag vaknade förns runt halv elva.. Låt mig aldrig mer öppna? Tackkkkkk

Ps. En annan vann tydligen Miss Li's skiva på p&l som jag lär få med posten nästa vecka =) En liten tröst med tanke på att min kamera är totally gone.

Nä, godnatt då.


Hos olivia, jag lovar!

Äntligen är jag hos Olle! Här har jag fan inte suttit studenten!
Men det känns svinigt bra. Imorgon efter jobbet åker vi till Oviken. Tillsammans. WOHO


Vi ska nog gifta oss också. Fast efter "Så minns vi Michael Jackson" 23.15


Kissnödig och halv

Jag mår illa också. Jobb om 35, jajjamänsan!

melodymelodymelody

Var sak har sin tid

27 dagar till Lady Gaga på torget
36 dagar till vi sitter på planet till Cypern
50 dagar till Spmt07 börjar sista året
75 dagar till Håkan spelar på Liseberg

För 27 dagar sen gick vi in på sista skolveckan
För 36 dagar sen var det fan maj
För 50 dagar sen längtade jag till Stockholm
För 75 dagar sen hade Olle varit myndig i ett dygn

I've seen you around

Gårdagen blev en helt okej bra dag. Norskarna åkte hem, jag och Jozo tog cyklarna till kärringbacken på kvällen för picknick med utsikt över stan. Mysigast
När hon åkte hem for jag till Saris för att låna en laddare, därefter sa jag hej till Alex. Sen väntade sängen hemma! Vaknade utvilad klockan nio imorse, något som aldrig hänt på det här lovet innan. Grymt


Ville bara säga det

hårdbrödmacka + messmör + makrill = mömmmmms


Go home!

Nu är jag tillbaks i stan för att uträtta lite arbete på ICA.
Inte askul dessa dagar med tanke på att halva Norge är i stan denna vecka.
Men förhoppningsvis åker dom hem idag så det blir lugnt imorgon kväll..
Igår eftermiddag och kväll var iallafall fruktansvärd, det ville liksom aldrig ta slut på folk.
Inte nog med att dom är många, dom är dum i huvet också. Bygger varuberg, ställer upp korgarna på bandet,
knölar ihop pengarna till små bollar osv osv. Orsk int!

Men nej, positiva tankar för om några minuter ska jag hoppa på cykeln och ge mig iväg. Hemma strax före sju :)

Jag uppriktigt sagt hatar att älska saker

På samma sätt som jag älskar Melody Club, Håkan och mina Billiesar osv. Det är fan någon särskild kärlek den till dem


I wanna know you, feel you, be the one!

Idag var jag ledig, därför har jag spenderat hela dagen i solen hemma i myre. Eller, nä, faktiskt inte. Bara några timmar låg jag ute och läse Yranjournalen och vilka som kommit in på gymnasiet i höst. Helt jävla otroligt att det snart är hela två år sedan det var min tur att börja ettan.. Helt plötsligt är man trea om någon månad. Men det är en skön känsla. Helt plötsligt har jag liksom ändrat inställning till vissa saker. Jag försöker köra med att allting är meningen och att var sak har sin tid, för på nåt sätt känns allt lite lättare då.
Kvällen har jag spenderat vid Vattjomsbryggan med diverse Oviksbor. Möööösigt.

Imorgon kväll blir det jobb igen, men det ska jag försöka att inte tänka på. Än.

Hoppas Olle lever..


Nån slags fortsättning

Kände att jag på nåt sätt var tvungen att följa upp berättelsen om P&L, fast att jag egentligen inte riktigt orkar..
Jag kan säga som så att jag hörde America med Razorlight men det var också den enda låten och att jag mådde riktigt jävla svindåligt på lördag kväll. Vid halv tio eller nåt kände jag på mig att jag behövde kräkas så jag gick till en bajamaja. Man är inte så svårkräkt där kan man säga. Kände mig mycket bättre efteråt men det kom några vågor och jag spydde rätt regelbundet. Men det värsta var paniken jag kände av att jag mådde så himla illa och att håkan skulle spela två timmar senare. Efter någon timmes sömn i grabbarnas tält tog jag med Johannes (eller om han tog med mig) ner till Utopia där jag kräktes och frös och låg ner och sjöng med i varje låt i knät på Olzn och Johannes. ( Vilka män!! Dom var fan ovärdeliga hela festivalen) Såååe, Håkans spelning blev inte direkt osm jag hoppats på, men den var ändå helt jävla underbar och jag fick höra Försent för Edelweiss live. Ville lipa till allt, men jag fällde inte en tår.

Laddar för fullt till Håkan på Liseberg i höst :):)

Nu lägger jag P&L 2009 bakom mig, är det okej? Åtminstone tills Kibän är hemma från London igen för jag hatar att älta och minnas ensam. Leder som ingen vart.


Orkar inteeeeee

För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig.

Grattis i efterskott

Björn och Momma, 18 respektive 78!
Cool nirå

RSS 2.0