Östgötatrafiken is killing me

Känns som jag sagt det förut, så jag säger det igen!
IDIOTKOLLEKTIVTRAFIK
Igår när jag skulle hem från jobbet kom bussen för en gångs skull i tid - trodde jag.
Det visade sig vara en tidigare buss som bara var 20 min sen vilket resulterade i att lagom till
vi nådde ekholmen, dvs inte kommit särskilt långt alls, fick jag och två tjejer hoppa av för att busschaffören
skulle kunna köra raka vägen till resecentrum och försöka bli i tid igen (eller nåt?).
Lyckligtvis var den senare bussen någorlunda i tid och vi fick åka med. Det var bara det att efter ett tag stannar bussen. Mitt på vägen. Busschaffören stänger av, kliver ut, samtidigt som lamporna i bussen börjar blinka hejvilt.
Och där står vi ett par minuter. Tillräckligt många för att jag ska vara såhääääääääär nära att missa sista bussen på väldigt länge som skulle kunna ta mig hem. Men jag hann, tack vare mina snabba fötter. he he

Gårdagens incidenter var dock ingenting emot idag. Fy fan. Jag åkte hemifrån i god tid, eftersom jag förstod att det skulle vara kaos och att jag mest troligt skulle komma way to late om jag inte tog en tidigare än vanligt. Det var bara det att bussen hemifrån Valla som går ner på stan körde så pass jävla långsamt att jag missade den och fick vänta till den sena iallafall.
Det slutade alltså med att jag kom till jobbet, fyra minuter i lik förbannat. Och osminkad dessutom, eftersom jag hade tänkt sminka mig på plats, som säkerhet att jag hann dit i tid liksom.
Sjuuuukt störigt.

Vi får se hur länge det här helvetet kommer hålla på. I värsta fall säger jag typ upp mig och skaffar ett jobb på gångavstånd. BLÄ

Det var bara det..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0